Odnosi, ki jih imate s svojimi otroki bodo vplivali na prihodnje generacije. Na prihodnost sveta lahko vplivamo tako, da dobro skrbimo za svoje otroke in jim zagotovimo takšne odnose, ki jih sami cenimo ter želimo, da jih oni sprejmejo kot normalne.

(D. Siegel in T. Payne Bryson)

info@center-pandora.si

SKUPINE

Nenapisana zakonitost v življenju je reprodukcija, starševstvo pa pomemben del življenjskega cikla v partnerskem odnosu. Neplodnost para je ena izmed izjemno težkih čustvenih stisk, s katero se statistično gledano sooča že vsak 6 par. Bolečina ob izgubi upanja in nemoči, ki jo par doživlja ju lahko odtuji, frustrira, boli in celo loči. Soočanje z neplodnostjo vodi do svojevrstne izkušnje para, ki lahko zajema vse od izkušnje s splavom do odločitve za postopek posvojitve. .

 

Nudimo vam podporo in svetovanje:

- S soočanjem in frustracijo s vprašanji: »zakaj jaz, zakaj midva?«

- Prostor da začutite drug drugega,

- Postavite varne meje zase (kako se zaščititi pred vprašanji drugih, biti v okolju družin z otroci, kako sodelovati v postopkih…),

- Pri žalovanju, izgubi vsak nov ciklus, pri katerem ni prišlo do zanositve,

- Postavljanje pravil, ki vam bodo pomagala v tej stiski…

 

Na srečanje lahko pridete v paru ali posamezno. Prijavite se preko obrazca ali nam pošljete mail na info@center-pandora.si (Gabrijela)

 

Na prvem srečanju se spoznamo, v varnem okolju se pogovorimo o problemu s katerim prihajate, določimo termine srečanj in okviren načrt števila srečanj. Srečanja trajajo 50 minut. Za dodatna vprašanja smo vam na voljo preko maila in obrazca.