Odnosi, ki jih imate s svojimi otroki bodo vplivali na prihodnje generacije. Na prihodnost sveta lahko vplivamo tako, da dobro skrbimo za svoje otroke in jim zagotovimo takšne odnose, ki jih sami cenimo ter želimo, da jih oni sprejmejo kot normalne.

(D. Siegel in T. Payne Bryson)

info@center-pandora.si

SKUPINE

Individualna srečanja

 

"Človek je v svojem bistvu skrivnost. Lahko si prizadevamo razumeti, zakaj je človek skrivnost, ne pa skrivnost pojasniti. Človek je čudovit in tragičen hkrati." L.Zoja

 

V Centru Pandora v Mariboru, nudimo tudi individualne terapevtske ure in srečanja za posameznike. Delamo po relacijskem modelu, uporabljamo geštalt tehnike pa tudi razne vprašalnike, ki so nam lahko v pomoč pri raziskovanju različnih osebnostnih vzorcev. Terapija traja 50 minut, priporočenih je 12 zaporednih srečanj, se pa prilagodimo glede na potrebe posameznika.

 

V terapevtski proces se lahko včlani vsak polnoleten posameznik, ne glede na starost, spol, spolno usmerjenost ali druge okoliščine. Na uvodnem srečanju se pogovorimo o problemu s katerim prihajate, predstavim vam način in pogoje dela, priporočimo vam tudi ustrezne programe, ki so vam lahko ob vašem problemu v dodatno pomoč in uskladimo termine prihodnjih srečanj.

 

KDAJ NA TERAPIJO:

Terapija in svetovanje je lahko koristno pri premagovanju različnih stisk in težav. Namenjena pa je tudi vsem, ki si želijo osebnostno rasti in si izboljšati kvaliteto življenja.

Nekaj raznolikih težav, pri katerih smo vam v pomoč so:

stres, izgorelost, depresija, strahovi, žalost, brezvoljnost, ravnodušnost, jeza, osamljenost, motnje hranjenja, odvisnosti, težave v medosebnih odnosih in druge.

Dobrodošli tudi na individualna srečanja, na katera se lahko prijavite in skupaj določimo termin.

 

V kolikor ste zainteresirani za vključitev, vas prosimo, da nas kontaktirate po telefonu (Gabrijela 040 339 557) oziroma elektronski pošti info@center-pandora.si , prejeli pa boste še druge pomembne informacije.